dimecres, 23 de novembre del 2011

Ignorància al poder

La meva sorpresa en despertar-me al matí és llegir el titular de la següent notícia: Lola Johnson es pensava que Tirant lo Blanc era obra d’Ausiàs March al diari Vilaweb. Pels que us pregunteu qui és aquesta tal Lola Johnson només cal dir que és la consellera de cultura del País Valencià. Va cometre aquesta barbaritat en un acte de premis de la Generalitat als llibres més ben editats.  Després ja he vist que a tots els diaris n’havien fet ressò. La Vanguardia: La Consellera de Cultura Valenciana dice que Tirant lo Blanc es de Ausias March; El Periódico: Un error de la consellera de cultura valenciana arrasa en Twitter; El Mundo: La consellera de Cultura arrasa en Twitter tras confondre el autor de Tirant lo Blanc;  només per nombrar alguns exemples. 

La meva pregunta és: Com pot ser que una consellera de cultura del propi País Valencià, lloc de naixement de l’autor de Tirant lo Blanc, Joanot Martorell, pugui dir aquest terrible disbarat? És que vivim en un país on la ignorància es premia en ser conseller del govern i cobrar grans quantitats de diners? La veritat és que cada dia em fa més vergonya sentir comentaris sense cap mena de base sòlida als polítics (i als no polítics). L’educació està en crisi! Gent, continuem així, que si ara l’educació a l’Estat Espanyol era a la cua d’Europa, dintre de pocs anys ja no arribarem a la cua, ens haurem perdut pel camí!

Us deixo a sota l’enllaç per llegir la notícia del dia. I per als amants i seguidors del Twitter també us deixo l'enllaç per poder llegir els comentaris més satírics dels usuaris!


4 comentaris:

  1. El que jo em demano és com aquest país pot votar gent del PP...I els voten! Estem ben fotuts!

    ResponElimina
  2. Quan ho vaig llegir al diari em va fer llàstima per a ella mateixa. Ja és ben curiós que hi hagi una consellera de cultura al País Valencià que es digui Lola Johnson... però potser el més curiós sigui que passarà a la història per ser la ministra més inculta de totes les que hi ha hagut fins ara... Vergonyós!

    ResponElimina
  3. Aquí és on demostrem que Espanya és inequívocament la cua d'Europa. Quines conseqüències ha tingut per aqueta bona dona haver comès aquest error tan elemental que per una consellera de cultura hauria de tallar-se les venes per la vergonya que passarà. Però clar ja sabem que el govern valencià no està caracteritzat per valors com la cultura, el coneixement i l'educació...

    ResponElimina
  4. Esta muy bien el blog, no lo conocía hasta ahora, me pasaré más a menudo a leerlo. Aprovecho para felicitarte el 2012, un saludo!!

    ResponElimina